Preu reduït! Ulleres vista Tag Heuer TH 3903 002 Ampliar

Ulleres vista Tag Heuer TH 3903 002

TH 3903 002

Aquest producte ja no està en estoc

EL NOSTRE PREU

288,00 €

-20%

P.V.P. 360,00 €

Més informació

ULLERES DE LUXE. Inspirades en l’essència de l’esport.

Marca fundada per Edouard Heuer a 1860 a Saint-Imier (Suïssa), Tag Heuer es avui la sisena marca de rellotges de luxe del món, així com una referència en el sector dels rellotges i dels cronògrafs de prestigi enfocats al món de l'esport.

Després de quinze anys en la fabricació d’ulleres, Tag Heuer Avant-Grade Eyewear domina totalment el segment d’alta gama del mercat.

Les col·leccions d’ulleres Tag Heuer Avant-Grade Eyewear són concebudes i fabricades en els tallers de Morez, en el vall de Jura (França). Són mundialment conegudes per el seu disseny, ergonomia i materials, on el seu caràcter innovador ha estat recompensat amb multitud de premis.

A imatge de la divisió de rellotges, les ulleres Tag Heuer Avant-Grade Eyewear prenen la seva inspiració de l'univers de l'esport, del que sempre es nodreixen. Des dels jocs Olímpics de 1920 fins a l’actualitat com a proveïdor de rellotges i ulleres del equip Audi Sport en la llegendaria carrera de les 24 hores de Le Mans

Què defineix la gama d’ulleres Tag Heuer Avant-Grade Eyewear?

  • Disseny integrat:

La funcionalitat defineix el disseny dels modes d’ulleres Tag Heuer . Nombrosos premis han reconegut la filosofia creativa que uneix funcionalitat i disseny.

  • Elevada tecnologia i materials nobles.

L’avançada composició dels materials ha estat adquirida dels alts estàndards de la manufactura dels rellotges suïssos, tals com l’acer 316L, el BetaTitani, la fibra de carboni, l’elastòmer i la pell.

  • Ergonomia:

Muntures fetes per a l’acció i per suportar condicions extremes. Màxim confort, lleugeresa i perfecta subjecció, són els reptes que supera els dissenys d’ulleres Tag Heuer Avant-Grade Eyewear. 

  • 100% MADE IN FRANCE

Fabricades a mà amb gran destresa pels experts artesans francesos, totes les muntures i ulleres de sol Tag Heuer estan verificades i identificades una a una abans de sortir al mercat.

Més que mai, Tag Heuer persegueix la innovació, l’excel·lència i el prestigi.